Sponser

Emas Pertama Dengan Public Gold

Salam semua...

Minggu lepas (29,30 dan 301hb Julai) emas ade skit penurunan berbanding dengan minggu-minggu yang sebelumnya.Minggu sebelumnya pn bukan tinggi sangat, harga emas maintain jer.. Walaupun Kitco naik ke 950 USD. Tukaran matawang asing yang tak kuat. Menyebabkan harga emas dalam ringgit malaysia (RM) maintain.

29hb julai 2 sempat beli goldbar 20g dari Public Gold sekeping. Nak beli 2 3 keping pun, duit yang ade tu nk guna untuk tujuan lain. Jadi cuba la beli dulu sekeping yang 20g. Ambil aura orang kate. Biasa dulu fik beli Dinar Kelantan. Tapi dah tawar hati sikit dengan dinar kelantan. Naikkan spread emas tanpa notis atau bgatu sebab. Artikal dinar kelantan kt sini. 30hb julai, beli dinar Public Dinar yang 1 dinar sekeping.

Oh ya, fik beli goldbar dan dinar ni dengan kak ery, agen Public Gold kt kelantan. Senang deal dgn kak ery. Cepat dan berkesan. Sape2 area klate yang nk beli emas Public Gold ni bole la hubungi kak ery. Ni no kak ery, 019-936 4726 / 019-924 4726.

ni goldbar 20g dan 1 dinar yang fik beli





p/s : slow-slow kumpul duit, target nak gak jadi agen public gold. :D

8 comments:

cdanhash berkata...

Tahniah Fik... sikit-sikit lama-lama jadi bukit...
beli ketika harga rendah - untuk memaksimakan keuntungan... tunggu harga rendah kembali, pajak emas tersebut di ar-rahnu, hasil pajakan beli emas lagi... lakukan berulang-ulang, sedar tak sedar emas dah membusut, awek pun dah ada... apa lagi edarkan kad jemputan bertandang... nasi minyak le tu....

Taufik berkata...

awek?? xdd awek lg cdan, xda org nk... :p

fArAh9066 berkata...

fiq, alhamdulillah sy dah pun baca setiap langkah demi langkah utk beli emas dgn public gold..seterusnya langkah utk beli emas 20g PG dan 1 dinar dengan kak ery...insyaAllah,sama2 kita doakan semoga usaha kita diberkati dan dirahmati...satu langkah utk terus maju ke depan..

Taufik berkata...

tahniah farah.. siap gadai dah lg 2.. dah expert skrg ni ye

piJimR berkata...

brape rm emas ni? minat gak nk main gold ni..

Taufik berkata...

untuk Emas Public Gold ni... piJimR bole rujuk harga kt bwh sekali blog ni... yang tls Public Gold dgn Public Dinar

emas24k berkata...

Very good article fik ;)

Feroz berkata...

tp tak byk tempat gadaian yg terima syiling dinar n goldbar kan?

Catat Ulasan