Sponser

MY LOOKMyLook merupakan enjin carian terbaru yang “dimiliki” oleh pengguna. Untuk setiap carian yang dilakukan pengguna melalui Mylook.com, 1 “share” akan diberikan. Share tersebut bukanlah “saham” seperti di bursa saham; tetapi term “Share” yang digunakan dalam permainan MyLook. Ketika “dividen” diberikan, anda akan menerima bayaran wang yang nyata untuk setiap saham yang anda pegang di MyLook.


Sehari maximum share adalah 5, dengan 5 search dilakukan. Search yang ke-6 dan seterusnya boleh dilakukan sehari..tetapi maximum share yang diperolehi adalah 5 sahaja. Gambar di atas adalah share yang dapat (baru sehari).

Meskipun MyLook belum menempatkan iklan di halamannya untuk mula membayar dividen, sekarang merupakan peluang besar bagi pengguna untuk mula membina Share di MyLook. Mengapa? Banyak saham sedang diedar pada tahap awal, dan mungkin secara berperingkat ia menjadi lebih sukar untuk mendapatkan saham. Jadi, sementara masih awal; anda hanya hanya perlu menggunakan MyLook.com sebagai perkhidmatan carian.

Walaupun mungkin lebih sukar untuk mendapatkan saham di kemudian hari, namun setelah anda mempunyai Share dalam Mylook; ia kekal menjadi milik anda – untuk selamanya. Anda akan terus mendapat bayaran dividen selagi anda menjadi pengguna aktif MyLook.

1 comments:

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Catat Ulasan